ua en ru

У Києві з 7:00 до 23:00 9 травня буде перекрито рух транспорту по вулиці Хрещатик

У Києві з 7:00 до 23:00 9 травня буде перекрито рух транспорту по вулиці Хрещатик від Бессарабської до Європейської площі у зв'язку з проведенням урочистостей з нагоди 68-річниці Перемоги. Про це повідомляють у Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Також з 8:00 до завершення заходів із покладання вінків та квітів на території Парку Вічної Слави рух автомобілів вулицею Лаврською від площі Слави до вулиці Цитадельної буде заборонено.

Крім того, у разі необхідності з 7:30 до 13:00 можуть бути перекриті й інші вулиці, зокрема, вул. Б. Хмельницького (від вул. Хрещатик до Пушкінської), Прорізна (від вул. Хрещатик до Пушкінської), Інститутська (від вул. Хрещатик до Ольгинської), Городецького (від вул. Хрещатик до Заньковецької), Михайлівська (від вул. Хрещатик до Михайлівської площі), Софійська (від пров. Михайлівського до вул. Малої Житомирської), Мала Житомирська (від вул. Софійської до пров. Михайлівського).

Разом із тим, на вулицях, де проводитимуться загальнодержавні та загальноміські заходи, буде заборонено паркування транспортних засобів на спеціально передбачених місцях.

Читайте також: У Києві сьогодні з 16:00 до 21:00 буде перекрито рух по вулиці Хрещатик