ua en ru

У Києві продовжують відновлювати опалення лікарні "Охматдит"

У Києві продовжують відновлювати опалення лікарні "Охматдит"
У Києві продовжують відновлювати опалення Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит", два корпуси якої залишилися вчора без теплопостачання через аварію на тепломережі.

У Києві продовжують відновлювати опалення Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит", два корпуси якої залишилися вчора без теплопостачання через аварію на тепломережі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 7 год. 3 грудня відновлювальні роботи, які планується завершити до 12 годин, тривають", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора у 16:20 через прорив на магістральній тепломережі діаметром 400 мм по проспекту Перемоги, 22, тимчасово без теплопостачання залишилися корпусу лікарні "Охматдит" №13 і №14, де знаходиться 96 пацієнтів, а також житлові будинки, школа та дитячий садок мікрорайону.

На період проведення відновлювальних робіт по корпусу №13 хворі і медичний персонал переведені в інші корпуси, обігрів корпусу здійснюється електричними обігрівачами, дизельними і електричними теплогенераторами. У корпусі №14 хворих, в силу медичних протипоказань, залишили, обігрів кімнат здійснюється з допомогою електричних обігрівачів.