ua en ru

В Дебальцево доставили 10 тонн гумдопомоги, - Міноборони

В Дебальцево доставили 10 тонн гумдопомоги, - Міноборони Джерело фото:obozrevatel.com
У Дебальцево (Донецька область) військовослужбовці Збройних Сил України та бійці Державної служби з надзвичайних ситуацій доставили 10 тонн гуманітарної допомоги.

У Дебальцево (Донецька область) військовослужбовці Збройних Сил України та бійці Державної служби з надзвичайних ситуацій доставили 10 тонн гуманітарної допомоги. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони України.

"За підтримки голови Донецької області і завдяки скоординованим діям Управління цивільного захисту, мобілізаційної і оборонної роботи Донецької ОДА та груп Цивільно-військового співробітництва, жителям міста Дебальцеве доставлено близько 10 тонн гуманітарної допомоги. Продуктові набори і теплі речі військовослужбовці Збройних Сил України і бійці Державної служби з надзвичайних ситуацій роздавали мирним жителям під безперервним обстрілом з боку сепаратистів", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні наголошується, що ситуація в місті залишається напруженою. В результаті обстрілу терористів багато житлові будинки повністю або частково зруйновані.

Нагадаємо, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій за останні місяці відправили на Донбас 400 т гуманітарної допомоги.