ua en ru

Суд підтвердив виселення ТОВ "Кіноман" з кінотеатру "Жовтень" в Києві

Суд підтвердив виселення ТОВ "Кіноман" з кінотеатру "Жовтень" в Києві
Київський апеляційний господарський суд залишив в силі рішення суду першої інстанції від 7 жовтня 2014 р. про виселення ТОВ "Кіноман" з приміщень кінотеатру "Жовтень".

Київський апеляційний господарський суд залишив в силі рішення суду першої інстанції від 7 жовтня 2014 р. про виселення ТОВ "Кіноман" з приміщень кінотеатру "Жовтень". Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"Суд апеляційної інстанції підтвердив правомірність і обгрунтованість доводів прокуратури щодо відсутності у ТОВ "Кіноман" законних підстав користуватися приміщеннями кінотеатру для здійснення своєї господарської діяльності без оформлення в установленому законом порядку орендних відносин", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі нагадали, що 12 жовтня, вже після пожежі в кінотеатрі, Київрада ухвалила рішення передати цілісний майновий комплекс кінотеатру "Жовтень" в оренду "Кіноману". Однак на момент розгляду справи апеляційним судом договір оренди між департаментом комунальної власності Києва та "Кіноманом" так і не був укладений.