ua en ru

Суд заарештував на 2 місяці водія маршрутки, який потрапив у ДТП під Сумами

Ковпаківський районний суд Сум обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою два місяці водія, який керував маршруткою під час зіткнення з поїздом 4 лютого 2014 р. в Сумській області.

Ковпаківський районний суд Сум обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою два місяці водія, який керував маршруткою під час зіткнення з поїздом 4 лютого 2014 р. в Сумській області. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі прокуратури Сумської області.

"Сьогодні Ковпаківським районним судом стосовно водія обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці, на час проведення досудового розслідування", - заявили в прес-службі.

Разом із цим у відомстві повідомили, що в даний час вже встановлено, що водій співпрацює з перевізником, якому належав автобус, з листопада 2013 р. На даному маршруті водій працював другий день і був на випробувальному терміні. Перевізник підтвердила, що з водієм ще не встигла укласти трудового договору, оскільки хотіла остаточно переконатися в тому, що він здатний виконувати роботи по перевезенню пасажирів.

Також встановлено, що під час перевірки встановлено, що у водія були необхідні документи, а саме посвідчення водія з відкритою відповідною категорією.

У прокуратурі також нагадали, що під час допиту водій визнав свою провину.