ua en ru

Президентську резиденцію у Львові продадуть 25 лютого зі стартовою ціною в 28,9 млн грн

Президентську резиденцію у Львові продадуть 25 лютого зі стартовою ціною в 28,9 млн грн

Президентську резиденцію у Львові продадуть 25 лютого зі стартовою ціною в 28,9 млн грн. Про це йдеться в повідомленні прес-службі Львівської обласної ради.

"25 лютого 2015 року відбудеться продаж адміністративної будівлі за адресою: м. Львів, вул. Глінки, 12. Початкова вартість продажу об'єкта, площею 489,9 кв. м становить 28 932 000 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Резиденція на вул. Глінки у Львові офіційно призначена для тимчасового проживання перших осіб України та інших держав, членів офіційних делегацій, які перебувають з візитом у Львівській області.

"Щорічно на утримання будівлі з бюджету Львівської області виділяли орієнтовно 150-170 тис. грн, однак за призначенням резиденція фактично не використовується. Тому Львівська облрада, на балансі якої знаходиться резиденція, має намір продати її на аукціоні", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Державна виконавча служба Вишгородського районного управління юстиції виконала рішення суду щодо повернення у державну власність земель "Межигір'я".