ua en ru

МВС закликає громадян утриматися від участі в акціях 27 липня в центрі Києва

Міністерство внутрішніх справ України (МВС) закликає громадян утриматися від участі в акціях 27 липня в центрі Києва. Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Сьогодні деякі громадські об'єднання поширили в ЗМІ заяву, що вранці 27 липня в Києві на Європейській площі біля" Українського дому "вони мають намір влаштувати акцію протесту проти приїзду в Україну Президента Росії Володимира Путіна і патріарха Московського і всієї Русі Кирила", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим столична міліція нагадує, що Окружний адміністративний суд міста Києва прийняв рішення про обмеження "реалізації права на мирні зібрання шляхом заборони проводити заходи і встановлювати малі архітектурні форми у вигляді наметів, кіосків, навісів, у тому числі тимчасових та пересувних, а також використовувати гучномовці з 20 по 31 липня 2013 р. в Києві на Майдані Незалежності та прилеглої території".

Читайте також: "Свобода" має намір провести акції протесту на день Хрещення Русі через візит Президента РФ і глави РПЦ

Винні у порушенні постанови суду нести відповідальність згідно з чинним законодавством.

Керівництво Головного управління МВС України в місті Києві звертається до киян та гостей міста з проханням проявляти терпимість до різних віросповідань і повагу один до одного, дотримуватися вимог українського законодавства, не порушувати громадський порядок, не провокувати конфліктні ситуації і сприяти працівникам міліції в охороні громадського порядку, а також запевняє, що працівники столичної міліції за будь-якої ситуації діяти в рамках чинного законодавства і наданих повноважень.