ua en ru

МЗС рекомендує українцям утриматися від відвідування ряду територій в Ізраїлі

МЗС рекомендує українцям утриматися від відвідування ряду територій в Ізраїлі Джерело фото:gigamir.net
Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам утриматися від відвідування ряду територій Ізраїлю.

Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам утриматися від відвідування ряду територій Ізраїлю. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МЗС.

Зокрема, не рекомендується відвідувати ізраїльські населені пункти в районах, прилеглих до сектору Гази, які є досяжними для ракетних обстрілів із сусідньої території.

"У зв'язку з істотним погіршенням ситуації у Східному Єрусалимі і погрозами вчинення терористичних актів, громадянам України, які перебувають на території Ізраїлю або Палестини або планують їх відвідати рекомендується проявляти підвищену пильність і обережність, дотримуватися правил особистої безпеки, уникати місць масового скупчення людей, особливо у районах Старого міста, прилеглих до Храмової гори, а також постійно відстежувати повідомлення про розвиток ситуації в країні", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ України рекомендувало українцям утриматися від поїздок до Нігерії через міжетнічних зіткнень і нападів угруповань на мирні поселення.