ua en ru

Мерія прогнозує підключення до 8 вересня гарячого водопостачання в 80% будинках Києва

Київська міська державна адміністрація прогнозує, що до кінця поточного тижня близько 80% столичних будинків будуть забезпечені гарячою водою.

80% столичних будинків будуть забезпечені гарячою водою. Про це в ефірі ТРК "Київ" заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв, передає прес-служба КМДА.

"До кінця поточного тижня близько 80% столичних будинків будуть забезпечені гарячою водою", - наголошується в повідомленні.

"У столиці розпочато процес розблокування котелень з метою поступового повернення населенню гарячого водопостачання. Буквально за лічені дні у більшості об'єктів міської інфраструктури буде відновлено гаряче водопостачання", - цитується в повідомленні Пантелєєв.

За словами заступника голови КМДА, влада відпрацьовує всі доступні шляхи, які дозволять забезпечити киян належним тепло - і водопостачанням в умовах обмеженого газового ліміту.

Нагадаємо, за даними компанії "Київенерго", яка забезпечує гарячою водою 75% споживачів у Києві, станом на ранок 4 вересня в Києві кількість будинків без гарячої води збільшилася до 8 тис. 398, що становить 53,7% від загальної кількості споживачів компанії.