ua en ru

Київ через морози закрив школи до 3 лютого

У Києві через морози призупинено заняття у загальноосвітніх навчальних закладах до понеділка, 3 лютого 2014 р.

У Києві через морози призупинено заняття у загальноосвітніх навчальних закладах до понеділка, 3 лютого 2014 р. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

У Департаменті освіти і науки, молоді та спорту при КМДА інформують, що у зв'язку з чисельними зверненнями батьків щодо роботи загальноосвітніх навчальних закладів у період низьких температур, відповідно до Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу, прийнято рішення про призупинення занять 31 січня та 1 лютого 2014 р. у закладах освіти міста Києва. Відновлять заняття - 3 лютого 2014 р.

При цьому повідомляється, що заклади професійно-технічної освіти продовжуватимуть роботу у штатному режимі. Дитячі садки також функціонуватимуть, проте рішення щодо відвідування дітьми дошкільних навчальних закладів мають прийняти батьки та повідомити адміністрацію.

Зазначимо, з початку минулого тижня в Україну прийшло похолодання та випав сніг. Подекуди температура знизилися до -25...-30 градусів.

При цьому заданими Гідрометцентру, на потепління слід очікувати не раніше 2 лютого 2014 р.

Звернемо увагу, що сьогодні в Криму оголошено надзвичайну ситуацію у зв'язку зі складними погодними умовами.