ua en ru

Кейт Міддлтон народила сина

Кейт Міддлтон (на фото), герцогиня Кембриджська та дружина принца Вільяма, народила хлопчика. Про це йдеться в опублікованому сьогодні повідомленні Кенсінгтонського палацу.

Кейт Міддлтон (на фото), герцогиня Кембриджська та дружина принца Вільяма, народила хлопчика. Про це йдеться в опублікованому сьогодні повідомленні Кенсінгтонського палацу, передає ВВС.

Читайте також: Британський журнал двічі поквапився з народженням дитини принца Вільяма і Кейт Міддлтон

Дитина стане третім в черзі серед претендентів на престол - після свого діда, принца Чарльза, і свого батька - принца Вільяма.

Хлопчик з'явився на світ у лікарні Святої Марії, де в 1982 р. народився принц Вільям.

Фото: Кейт Міддлтон народила сина

Немовля важить 8 фунтів і 6 унцій - близько 3,8 кг. Повідомляється, що мати і дитина почувають себе нормально, вони залишаться в лікарні на ніч.

Читайте також: У Кейт Міддлтон у понеділок вранці почалися пологи

Ім'я майбутнього спадкоємця трону Сполученого Королівства не називається. Воно буде оголошено пізніше. Загальноприйнятою традиції його проголошення не існує.

Пологи викликали ажіотаж у Великій Британії: піддані поставили близько 1 млрд фунтів на кін, ставки приймалися на стать та ім'я майбутнього спадкоємця. Хештеги #london і #RoyalBaby потрапили у світові тренди Twitter.