ua en ru

Кагаловський вів переговори з представниками української влади про продаж телеканалу ТВі, - Мостова

Колишній власник телеканалу ТВі Костянтин Кагаловський вів переговори з представниками української влади про продаж телеканалу ТВі. Про це пише в своїй статті головний редактор "Дзеркало тижня. Україна" Юлія Мостова.

"Я не можу довести, що пан Кагаловський, який до недавнього часу виступав у ролі власника каналу, бреше, коли стверджує, що не збирався його продавати. Адже я не була присутня при його численних бесідах у кабінетах на Банковій, Грушевського і Каменєва. Я всього лише розмовляла з господарями цих кабінетів. Немає у мене і протоколу зустрічі Костянтина Кагаловського з Володимиром Сівковичем і Андрієм Клюєвим, не зафіксована бесіда між Клюєвим і його новим куратором - першим віце-прем'єром Арбузовим. Відсутня фіксація відмашки Віктора Януковича Сергію Арбузову на покупку каналу за 120 млн дол. Так само як не маю доказів появи в переговорах пана Гусинського", - пише Мостова.

Нагадаємо, 23 квітня 2013 р. на ТВі змінився інвестор і генеральний директор. Так, гендиректором телеканалу був призначений Артем Шевченко замість Наталії Катеринчук, а новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

Читайте також: У фірмі, що володіє телеканалом ТВі, заперечують надання довіреності Альтману