ua en ru

Google планує випускати пластикові карти

Корпорація Google планує випускати пластикові карти для сервісу Google Wallet, які дозволять здійснювати покупки в магазинах, повідомляє телеканал "Росія 24".

Google пропонує використовувати спеціальну пластикову карту Google Wallet, яка буде зберігати реквізити звичайних платіжних карток. Користуватися нею можна так само, як і звичайними: сума буде списуватися з тієї карти, яку користувач вкаже в налаштуваннях сервісу в особистому кабінеті. Відкривши додаток на смартфоні, карту за замовчуванням можна буде поміняти в будь-який час.

Основною перевагою рішення є те, що покупець зможе додати всі свої реальні пластикові карти в обліковий запис Google і більше не носити їх з собою, просто вибираючи безпосередньо при оплаті, якщо це необхідно, карту для списання суми платежу.

Відзначається, що Google надасть цілодобовий захист від шахрайства та функції віддаленого блокування телефону та пластикової карти. Крім того, карта від Google дозволить здійснювати платежі на тих терміналах, які не підтримують технологію NFC.

Повідомляється, що в самому сервісі Google Wallet також з'являться нові можливості. Зокрема, користувачі зможуть поповнювати баланс, списувати кошти і відправляти їх іншим користувачам.

Читайте також: Google випустила версію пошукової системи і браузера для Windows 8