ua en ru

Для постраждалих у зоні АТО бійців додатково виділено понад 7 млн гривень, - Мінсоцполітики

Для постраждалих у зоні АТО бійців додатково виділено понад 7 млн гривень, - Мінсоцполітики
Для підтримки бійців, що постраждали в зоні проведення антитерористичної операції, додатково виділено понад 7 млн гривень.

Для підтримки бійців, що постраждали в зоні проведення антитерористичної операції, додатково виділено понад 7 млн гривень. Про це в ході міжнародної конференції "Пріоритети розвитку системи соціальних послуг в контексті досвіду ЄС і процесів децентралізації в Україні" повідомив перший заступник Міністра соціальної політики України Віталій Мущинін, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні для учасників АТО, за програмами, які передбачені на протезування, санаторно-курортне лікування та психологічну реабілітацію в службі у справах ветеранів та учасників АТО виділено понад 7 млн грн", - сказав Мущинін.

"Це кошти, які будуть додатково виділені за цими програмами", - додав він.

Крім цього, за його словами, також були виділені кошти з резервного фонду для допомоги громадянам, переміщеним з зони АТО. "Це майже 510 млн гривень. На підставі заявок, які будуть подаватися нашим управлінням, ми сподіваємося, що ці кошти будуть профінансовані до кінця поточного року", - зазначив Мущинін.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України затвердив порядок протезування окремих категорій громадян, які брали участь в АТО.