ua en ru

У штабі АТО заявили про можливе проведення екстреної зустрічі контактної групи

У штабі АТО заявили про можливе проведення екстреної зустрічі контактної групи Фото: українські війскові

Українська сторона поінформувала представників ОБСЄ про обстріл

Бойовики вчора, 7 жовтня, порушили мирні домовленості, в даний момент опрацьовується питання проведення екстреної тристоронньої зустрічі контактної групи. Про це йдеться в повідомленні прес-центру антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.

Вчора бойовики здійснили постріл з протитанковою керованою ракетою з української опорному пункту, в результаті було поранено 4 бійців АТО.

"Відразу після обстрілу українська сторона повідомила про інцидент представників ОБСЄ. На місце події оперативно прибув патруль міжнародних спостерігачів, які задокументували інцидент", - відзначили в штабі.

Керівник української сторони у Спільному центрі з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін генерал-майор Борис Кременецький провів телефонну розмову з заступником голови СММ ОБСЄ в Україні Олександром Хугом, який підтвердив факт отримання міжнародними спостерігачами матеріалів обстрілу українських бійців у районі Троїцького.

"Зараз опрацьовується питання проведення екстреної тристоронньої зустрічі контактної групи. Цей обстріл став єдиним випадком порушення мирних домовленостей з боку противника з 30 вересня цього року", - йдеться в повідомленні.

Вчорашня доба відзначилася порушенням противником мирних домовленостей. О 12.25 в районі населеного пункту Троїцьке бой...

Posted by Прес-центр АТО on 7 октября 2015 г.

Нагадаємо, сили антитерористичної операції 7 жовтня почали готує відведення мінометів ось лінії розмежування у відповідність з угодою, досягнутим раніше контактною групою.