ua en ru

Штаб АТО відзначає зниження активності бойовиків на Донбасі

Штаб АТО відзначає зниження активності бойовиків на Донбасі Також зафіксовано проліт безпілотника бойовиків

Штаб антитерористичної операції фіксує зменшення бойової активності терористів на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

"19 квітня в зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях спостерігалося значне зменшення бойової активності незаконних збройних формувань вздовж всієї лінії розмежування", - йдеться в повідомленні.

Так, у Донецькій області з півночі до 18:00 бойовики провели 8 обстрілів, переважно зі стрілецької зброї і автоматичних гранатометів.

Вранці вони кілька разів обстріляли опорні пункти сил АТО поблизу селищ Дослідне і Широкіно і випустили кілька хв з 120-мм мінометів по позиціях військових поблизу Попасної.

Вдень були обстріляні позиції сил АТО в районі н. п. Піски. "З опорного пункту неподалік від Авдіївки противник протягом 10 хвилин вів кулеметний вогонь", - відзначили в штабі.

Як повідомляється, сили АТО відкривали вогонь у відповідь, коли обстріл становили реальну небезпеку для життя військовослужбовців.

На Луганщині у зазначений період обстрілу не сталося.

Крім того, на півдні Донецької області над населеним пунктом Лебединське був зафіксований проліт розвідувального безпілотника бойовиків, який слідував в напрямку населеного пункту Саханка.

19 квітня у зоні проведення Антитерористичної операції у Донецькій і Луганській областях спостерігалося значне зменшення...

Posted by Прес-центр АТО on 19 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, в зоні АТО за добу поранено 4 військових.