ua en ru

У "Шахтаря" було більше переваги, - Мірча Луческу

У "Шахтаря" було більше переваги, - Мірча Луческу Фото: Мірча Луческу

Румун чекає нервового другого матчу

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що в грі проти "Фенербахче" команди однаково хотіли перемогти, повідомляє сайт "Шахтаря".

"Це лише перша частина двораундового протистояння з "Фенербахче". На полі були дві команди, кожна з яких сьогодні хотіла виграти. Ми володіли перевагою в першому таймі. Після перерви «Фенербахче» більше атакував і створив кілька моментів. Але якщо брати гольові можливості, то ми мали перевагу, зважаючи на те що в першому таймі було чотири епізоди, коли м'яч повинен був залетіти у ворота. Зазначу дві сильні команди. Мене не дивують хороші результати "Фенербахче" в матчах, які вони провели при підготовці до сезону. У цій команді знаходяться гравці з високим рівнем індивідуальної майстерності", - сказав Луческу.

"Сьогоднішній результат залишає однакові шанси для того, щоб вийти переможцем з цього протистояння. 0:0 - дуже слизький рахунок для обох команд. Потрібно з великою увагою поставитися до другого поєдинку, який відбудеться у Львові. Упевнений, "Фенербахче" через тиждень буде готовий ще краще, ніж сьогодні. А ми зі свого боку зробимо все можливе, щоб пройти далі. Звичайно, хотілося б сказати кілька слів про тій публіці, яка сьогодні була на стадіоні. Вона неймовірна! Щоразу, приїжджаючи в Стамбул на будь зі стадіонів, я відчуваю цю атмосферу. Завжди дуже радий бути присутнім тут при таких вболівальників. Тим більше на цьому стадіоні, де ми виграли останній Кубок УЄФА. Не думаю, що десь у світі існує така публіка, як сьогодні на матчі з "Фенербахче". Вразило те, як після гри вболівальники аплодували обом командам", - додав румунів.

Нагадаємо, перший матч третього кваліфікаційного раунду "Фенербахче" - "Шахтар" завершився нічиєю 0:0.