ua en ru

СБУ спіймала на хабарі офіцера Чернігівського прикордонного загону

СБУ спіймала на хабарі офіцера Чернігівського прикордонного загону Фото: Маркіян Лубківський

Прикордонники організували корупційну схему по призову на військову службу

Служба безпеки України (СБУ) спільно з підрозділом внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби та військової прокуратурою спіймала на хабарі офіцера Чернігівського прикордонного загону. Про це йдеться в повідомленні радника голови СБУ Маркіяна Лубківського в Facebook.

"Встановлено, що прикордонники, зловживаючи службовим становищем, обіцяли жителю Чернігова за 25 тисяч гривень посприяти у заклику на військову службу прикордонного загону. Хабарники надавали призовнику т. зв. "гарантії", що його не направлять для проходження військової служби в зону АТО", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, одного із зловмисників затримали "на гарячому" одразу після отримання ним другої частини обумовленої суми - 13 тисяч гривень.

Наразі затриманому оголошено про підозру за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди посадовою особою, поєднане з вимаганням) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Шановні друзі,І знову про хабарників серед правоохоронців і дії Служби Безпеки України, спрямованІ на боротьбу з ними...

Posted by Markian Lubkivskyi on 17 травня 2015 р.

Нагадаємо, раніше СБУ затримала на хабарі співробітника Харківського прикордонного загону.