ua en ru

СБУ виявила і вилучила два арсенали зброї в зоні АТО

СБУ виявила і вилучила два арсенали зброї в зоні АТО Фото: СБУ вилучила два арсенали зброї

У районі антитерористичної операції СБУ виявила два великі арсенали зброї

Служба безпеки України вилучила два великі арсенали зброї в районі проведення антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

За попередньою інформацією, колишні військовослужбовці одного з добровольчих батальйонів планували перевести дві великі партії зброї та боєприпасів.

У рамках спецоперації щодо недопущення незаконного обігу засобів масового ураження співробітники СБУ виявили поблизу села Бахмутівка Луганській області автомобіль з підствольним гранатометом, тротиловими шашками, протипіхотними мінами і ручними гранатами різних типів, патронами і магазинами до автоматичної зброї тощо.

Крім того, другу партію зі зброєю виявили в покинутих приміщеннях заводу в селі Половінкін Старобільського району Луганської області.

"У схованці співробітники СБУ знайшли 33 кілограми тротилу в шашках, три автоматичні станкові гранатомети, кулемети, автомати Калашникова сорок ручних протитанкових гранатометів, ящики з патронами до стрілецької зброї різних калібрів, гранати різної модифікації, 7 реактивних снарядів до РСЗВ" Град "", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Щасті (Луганська область) був затриманий правопорушник з ручною гранатою Ф-1 без документів, який пропонував хабар у 5000 гривень за своє визволення.