ua en ru

За результатами перевірки 10 автоімпортерів в бюджет буде донараховано понад 100 млн грн, - Держмитслужба

Державна митна служба України веде перевірки 10 імпортерів автомобілів в Україну, за результатами яких за митне шахрайство, за попередніми розрахунками, до бюджету буде донараховано більше 100 млн грн. Про це в ході брифінгу заявив перший заступник голови Державної митної служби України Олександр Дороховський, передає кореспондент РБК-Україна.

"Проводяться наступні перевірки імпортерів автомобілів... Ми перевіряємо близько 10 імпортерів ... Мінімальне те, що ми прорахували по тих підприємствах, які зараз знаходяться у нас на стадії перевірки, близько 100 млн грн донарахувань", - заявив Дороховський.

За його словами, Держмитслужбою були розіслані запити іноземним колегам щодо підприємств, які перевіряються. І вже прийшла частина відповідей, які дають можливість говорити про порушення. Дороховський не назвав, які саме імпортери перевіряються, поки не буде остаточних результатів перевірок.

Читайте також: Держмитслужба оштрафувала двох українських автоімпортерів на 50 млн грн через умисну неправильну декларацію товару при імпорті