ua en ru

Результати розслідувань Комісії з ДФС будуть розглянуті 13 чи 16 березня, - Яресько

Результати розслідувань Комісії з ДФС будуть розглянуті 13 чи 16 березня, - Яресько Міністр фінансів України Наталія Яресько

Результати розслідувань Комісії з розслідування фактів зловживань у Державній фіскальній службі (ДФС) будуть розглянуті 13 чи 16 березня. Про це заявила міністр фінансів України Наталія Яресько на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Або завтра або в понеділок", - сказала Яресько.

Вона додала, що причиною створення комісії були великі нарікання на ДФС з боку бізнесу.

"Чому це сталося? Це сталося тому, що було дуже часто дуже багато нарікань від бізнесу щодо корупції в ДФС. Одночасно було потрібно під час цієї слідчої комісії, щоб бізнес розповів свою точку зору, ви, напевно, бачили, що офіційно в документації різних правоохоронних організацій не було таких даних, про які йдеться безперервно і в суспільстві і бізнесі. Тому ми просили під час слідчої комісії, щоб нам надали ці факти. Зараз будуть результати, подивимося, які результати цієї комісії будуть", - сказала вона.

Вона додала, що зараз ДФС працює в нормальному режимі.

"Слідча комісія має закінчити ось-ось свою роботу днями. Я не знаю, які результати цієї слідчої комісії поки що. Міністерство фінансів бере участь як один з членів слідчої комісії", - сказала Яресько.

Нагадаємо, в Комісії з розслідування фактів зловживань у ДФС працюють аудитори.