ua en ru

Розвідка повідомляє про збільшення кількості жертв серед мирного населення окупованого Донбасу

Розвідка повідомляє про збільшення кількості жертв серед мирного населення окупованого Донбасу Фото: глава Міноборони Степан Полторак

Бойовики застосовують зброю для вирішення побутових конфліктів

На території окупованого Донбасу зростає кількість жертв серед мирного населення від застосування зброї особовим складом окупаційних військ. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Зростає кількість жертв серед мирного населення від застосування зброї особовим складом окупаційних військ. З метою вирішення сварки на побутовому підґрунті, яка виникла після вжиття спитних напоїв, військовослужбовець одного з підрозділів 3 окремої мотострілецької бригади застосував бойову гранату", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок вибуху загинула мешканка м. Горлівка Бабіч Тетяна Володимирівна (1959 року народження), а її син отримав поранення.

"З метою забезпечення зростаючих потреб у похованні загиблих, у Калінінській виправній колонії №27 (Горлівка) збільшено норму щоденного виготовлення гробів до 50 одиниць", - зазначають у прес-службі розвідки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі планують провести призов на строкову службу навесні 2016 року.