ua en ru

У Раді зберуть підписи за скасування результатів голосування за закон про реструктуризацію, - нардеп

У Раді зберуть підписи за скасування результатів голосування за закон про реструктуризацію, - нардеп Фото: засідання Ради

Результати голосування хочуть визнати недійсними

У Верховній Раді України сьогодні, 3 липня, пройде збір підписів за визнання недійсним голосування за закон про реструктуризацію валютних кредитів. Про це у Facebook повідомив нардеп від БПП Сергій Лещенко.

"Перед початком засідання Ради будемо збирати підписи під таким зверненням щодо визнання недійсним голосування за популістський закон про валютні кредити. З попереднього обговорення прогнозую багато охочих підписатися", - йдеться в повідомленні.

В тексті звернення до голови Ради Володимира Гройсмана говориться, що при голосуванні за законопроект № 1558-1 були порушені положення Закону України "Про Регламент Верховної Ради України", а саме, після нерезультативного голосування зазначеного законопроекту в третьому читанні і в цілому, яке набрало 225 голосів, не було здійснено процедуру повернення до розгляду раніше відхиленого законопроекту.

Перед початком засідання Ради будемо збирати підписи під таким зверненням щодо визнання нечинним голосування за популіст...

Posted by Сергій Лещенко on 2 Июль 2015 г.

"Отже, голосування, яке набрало 229 голосів не можна вважати таким, що було проголосовано за законопроект в цілому", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо,