ua en ru

Рада сьогодні розгляне законопроекти необхідні для завершення реструктуризації боргу України

Рада сьогодні розгляне законопроекти необхідні для завершення реструктуризації боргу України Фото: Верховна Рада України

Парламент також на засіданні розгляне законопроект про підвищення соцвиплат

Верховна Рада України сьогодні, 17 вересня, на своєму засіданні розгляне законопроекти необхідні для завершення реструктуризації боргу України. Про це йдеться в порядку денному на сайті парламенту.

Зокрема, мова йде про законопроекти №3056 "Про забезпечення фінансової стабілізації в рамках виконання програми Міжнародного валютного фонду "Механізм розширеного фінансування", №3057 "Про внесення змін до Закону України "Про цінні папери та фондовий ринок" щодо державних деривативів (щодо реструктуризації державного і гарантованого державою боргу і його часткового списання)", № 3058 "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо реструктуризації державного і гарантованого державою боргу і його часткового списання); № 3059 "Про внесення змін до розділу XX "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування при реструктуризації державного і гарантованого державою боргу і його часткового списання".

Крім того, сьогодні на засіданні нардепи розглянуть законопроект №3060 "Про внесення змін до закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік" (щодо підвищення прожиткового мінімуму і мінімальної заробітної плати).

На порядку денному також винесено проект постанови №3014"Про внесення зміни в календарний план проведення третьої сесії Верховної Ради України сьомого скликання".

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада України може повторно розглянути питання про відставку міністра охорони здоров'я Олександра Квіташвілі і віце-прем'єр-міністра Валерія Вощевського.