ua en ru

Рада розгляне законопроект про місцеві вибори на наступному пленарному тижні, - Гройсман

Рада розгляне законопроект про місцеві вибори на наступному пленарному тижні, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман

Законопроект "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" буде розглянуто на наступному тижні

Верховна Рада України розгляне законопроект "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" на наступному пленарному тижні. Про це повідомив спікер Ради Володимир Гройсман за підсумками засідання експертної групи з питань підготовки законопроекту, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я сьогодні доручив профільному комітету, щоб вони почали розгляд законопроекту на наступному тижні. Відповідно, для того, щоб ми включили до порядку денного і голосували, нам потрібно рішення профільного комітету. Тому саме моє доручення полягає в тому, щоб на наступному тижні вони розглянули цей законопроект і прийняли відповідне своє рішення", - заявив Гройсман.

Раніше Гройсман повідомив, що законопроект "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" передають на розгляд профільного комітету Верховної Ради України.