ua en ru

Приватизація "Криворізької Теплоцентралі" Сєвєродонецької ТЕЦ відбудеться найближчим часом, - ФДМУ

Приватизація "Криворізької Теплоцентралі" Сєвєродонецької ТЕЦ відбудеться найближчим часом, - ФДМУ Фото: Сєвєродонецька ТЕЦ

Рішення приймає Кабмін

Приватизація "Криворізької Теплоцентралі" і Сєверодонецької теплоелектроцентралі (ТЕЦ) відбудеться найближчим часом. Про це сьогодні під час круглого столу повідомив начальник відділу підготовки до приватизації об'єктів груп В, Г управління з питань реформування власності департаменту оперативного планування процесів приватизації та реформування власності Фонду державного майна України (ФДМУ) В'ячеслав Принделас, передає кореспондент РБК-Україна.

"У рамках роботи з підготовки до продажу зараз ми вже звернулися до міністерства про проведення передприватизаційної підготовки об'єктів групи Г, включених до цього переліку. Чекаємо наступного тижня вже отримати відповіді від міністерств. Що стосується об'єктів, які включені в цьому додатку номер 1, то можу сказати, що з них ДП "Криворізька Теплоцентраль" та ДП "Сєвєродонецька Теплоелектроцентраль" - це два підприємства, щодо яких можна чекати здійснення підготовки до продажу найближчим часом. Рішення про приватизацію цих об'єктів приймає КМУ та відповідний проект рішення внесено до КМУ, і найближчим часом очікується прийняття такого рішення", - заявив Принделас.

При цьому він також зазначив, що підготовка до продажу держпідприємств активізувалася після призначення нового голови Фонду держмайна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що приватизація держпакету публічного акціонерного товариства (ПАТ) "Центренерго" зацікавила американських і французьких інвесторів.