ua en ru

Депгрупа "Відродження" і однойменна партія об’єднались задля формування опозиційної сили

Під час з'їзду партії "Відродження", що відбувся в п'ятницю, 5 червня, було обрано нове керівництво партії і затверджено першочергові кроки роботи політичної сили. Про це йде мова у повідомленні прес-служби партії.

Наголошується, що основне завдання партії "Відродження", працювати в опозиції до чинної влади, як на центральному рівні з представництвом в парламенті, так і на регіональному, - через участь у майбутніх місцевих виборах.

Головою партії обрали народного депутата Віктора Бондаря. В політраду увійшли депутати однойменної групи "Відродження".

"Серед першочергових завдань партії - прагматична і професійна робота, як в парламенті, так і з місцевими громадами. А саме - реалізація ефективних, а не популістських ідей влади, задля відновлення реального сектору економіки, проведення справжньої децентралізації, повернення і покращення соціальних гарантій для громадян", - йдеться у повідомленні.

Участники з'їзду зазначили, що зараз настав час об'єднуватися навколо ідей практичних антикризових пропозицій.

"Сьогодні партія "Відродження" представляє інтереси українців у Верховній Раді України в складі однойменної депутатської групи і надалі продовжить свою роботу. А представники партії в регіонах планують взяти участь в найближчих виборах до місцевих органів влади аби мати можливість захистити права громадян у кожному селищі або місті", - підкреслили в прес-службі.