ua en ru

Правоохоронці затримали міліціонерів, причетних до смертельної ДТП у Вінницькій обл

Правоохоронці затримали міліціонерів, причетних до смертельної ДТП у Вінницькій обл Фото: ДТП

Затримано троє діючих співробітників районних відділів міліції

Співробітники Державтоінспекції спільно з дільничними інспекторами міліції встановили і затримали осіб, причетних до дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), в якій загинув житель Тиврівського району Вінницької обл. Ними виявилися троє діючих співробітників районних відділів міліції, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"4 жовтня близько дев'ятої години вечора на автодорозі Гнівань - Сутиски з тілесними ушкодженнями характерними для ДТП був виявлений мертвим 55-річний житель одного із сіл Тиврівського району. На місці події експерти вилучили скло від автомобільних фар і залишки бампера. Саме вони допомогли правоохоронцям знайти автомобіль і затримати осіб, які скоїли наїзд на чоловіка і зникли з місця аварії", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, керував автомобілем ВАЗ 2115 діючий співробітник одного з райвідділів міліції. Власник автомобіля і ще один співробітник з іншого райвідділу, були в машині в якості пасажирів. Вони знаходилися поза службою. Пошкоджений автомобіль правопорушники сховали в гаражі.

"4 жовтня за фактом автопригоди слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого)", - повідомляють у прес-службі.

Всі матеріали виробництва будуть передані в обласну прокуратуру для подальшого розслідування, в ході якого буде дана правова оцінка діям кожного з працівників міліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чернігові сталося ДТП за участю інкасаторського та пожежного авто.