ua en ru

Правоохоронці викрили арсенал зброї та боєприпасів у Київській обл

Правоохоронці викрили арсенал зброї та боєприпасів у Київській обл Фото: правоохоронці викрили арсенал зброї та боєприпасів у Київській обл

Тривають першочергові слідчі дії

Правоохоронці викрили арсенал зброї та боєприпасів у м. Ірпінь та м. Біла Церква Київської області. Тривають першочергові слідчі дії, про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Київської області.

Як зазначається, працівниками прокуратури Київської області спільно зі співробітниками головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області та співробітниками Служби безпеки України у м. Києві та Київській області під час проведення обшуків у приміщеннях в м. Ірпінь та м. Біла Церква вилучено чималий арсенал зброї.

"У рамках кримінального провадження, правоохоронцями вилучено більше 20 одиниць вогнепальної зброї та великої кількості боєприпасів до неї, бойові гранати - РГД-5 та Ф-1, грошові кошти", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відомості про вчинене кримінальне правопорушення внесені до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці виявили боєприпаси в будинку жителя Донецької обл.