ua en ru

За виключення з фракції "Батьківщина" депутатів, які не голосували за відставку Кабміну, проголосувало 11 депутатів, - Гриценко (доповнення)

За питання про виключення з фракції депутатів, які не голосували за відставку Кабінету міністрів України, неофіційно проголосувало 11 депутатів. Про це на свої сторінці у Facebook написав народний депутат від фракції "Батьківщина" Анатолій Гриценко.

"Фракція "Батьківщина" більшістю голосів оголосила "попередження" депутатам, які 19 квітня не проголосували за відставку Уряду Азарова. Фракція підтримала пропозицію, внесену Яценюком, Турчиновим, Кужель, Кожемякіним", - написав Гриценко.

Проте, за його словами, іншу пропозицію - виключити цих депутатів з фракції, - внесену Юрієм Одарченком, Андрієм Сенченком та Анатолієм Гриценком, голова фракції Арсеній Яценюк на голосування не поставив.

"Хоча вона була озвучена першою", - підкреслив Гриценко і додав: "Тож рішення фракцією прийнято".

"Яценюк пізніше, вже під час розгляду іншого питання, все ж поставив на голосування питання про виключення тих депутатів з фракції. Будете сміятися: зробив він це на пропозицію... каналу "Інтер", після підходу до преси. Скоріше для проформи. Результат: "за" - 11 голосів, мій у тому числі", - написав Гриценко на своїй сторінці.

Читайте також: "Батьківщина" винесла попередження 7 депутатам, які не голосували за відставку уряду