ua en ru

В Україну з триденним візитом прибуває казахстанська військова делегація

В Україну з триденним візитом прибуває казахстанська військова делегація на чолі з міністром оборони Республіки Казахстан Адильбеком Джаксибековим, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Як передбачається програмою візиту, сьогодні у Києві відбудеться церемонія офіційної зустрічі високого гостя, зустріч А.Джаксибекова з міністром оборони України Михайлом Єжелем та переговори у складі військових делегацій обох країн.
В ході переговорів сторони планують провести двосторонні воєнно-політичні консультації з питань подальшого розвитку співробітництва між Міністерством оборони України та Міністерством оборони Республіки Казахстан.
В цей же день представники казахстанської військової делегації на чолі з міністром оборони Республіки Казахстан планують ознайомитися із системою підготовки кадрів у Національному університеті оборони України, а також відвідати офіс Державної компанії "Укрспецекспорт".
Наступні два дня візиту представники казахстанської військової делегації присвятять ознайомленню з підприємствами оборонно-промислового комплексу України. Зокрема, вони відвідають Київський ремонтно-механічний завод, науково-виробничу фірму "Адрон", Державне підприємство "Завод імені Малишева" та Харківське державне авіаційне виробниче підприємство.