ua en ru

У Радикальної партії заявили про збільшення кількості випадків нападу на активістів

У Радикальній партії Олега Ляшка (РПЛ) повідомляють про збільшення кількості випадків нападу на активістів партії. Про це йде мова у повідомленні прес-служби РПЛ.

Повідомляється, що в Червоноармійску (Донецька обл.), двоє зловмисників у балкалавах зчинили напад на агітаційний намет Радикальної партії.

"1 жовтня в Запоріжжі, на проспекті Леніна двоє невідомих чоловіків напали на агітаторів та нанесли їм тілесні ушкодження. Також було знищено намет та наклад агітаційної літератури. За даним фактом працівниками Ленінського РВ ЗДУ УМВС України в Запорізькій області було порушено справу", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що у ніч з 1 на 2 жовтня по вулиці Набережній в Івано-Франківську невідомі зловмисники підпалили автомобіль працівника обласного виборчого штабу Радикальної партії Ляшка. На місце події відразу прибули працівники міліції. Наразі тривають слідчі дії.

"1 жовтня було скоєно напад на агітаційний намет у Дніпропетровську. В результаті бійки, силами волонтерів Радикальної партії зловмисника було затримано та передано правоохоронним органам. На місці злочину у затриманого вилучили 2 ножі та битку", - повідомили в прес-службі.

"Радикальна партія закликала правоохоронні органи розслідувати напади на волонтерів та вимагає притягнення винних до відповідальності.