ua en ru

У Раді допускають проведення ще однієї позачергової сесії цього тижня

У Верховній Раді допускають проведення ще однієї позачергової сесії цього тижня.

У Верховній Раді допускають проведення ще однієї позачергової сесії цього тижня. Про це журналістам повідомили нардепи в кулуарах Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Напевно ті, хто програє, будуть намагатися піаритися аж до п'ятниці вечора", - сказав нардеп з фракції "Батьківщина" Андрій Сенченко.

За його словами, сьогоднішнє засідання Ради піарне, оскільки там немає важливих законопроектів. Обидва законопроекти 5157 (авторства Давида Жванії) і 5157-1 (авторства Олександра Ємця), винесені на розгляд у понеділок, Сенченко вважає згубними.

"У цих законопроектах насправді не передбачена реалізація прав воїнів, які захищають нашу Батьківщину, а закладена маніпулятивна технологія, що дозволяє обдурити суспільство і за спиною у захисників Вітчизни вкинути в урни десятки тисяч фальшивих голосів", - вважає Сенченко.

Те, що буде ще засідання Ради в п'ятницю, не виключає і нардеп з фракції "Свобода" Ігор Мірошниченко.

"Незважаючи на той пожежний порядок, в якому було скликано засідання, я припускаю, що засідання може скликатися і в п'ятницю. Знову щось запропонувати змінити, внести. Популізм, навіть, якщо він у когось є, повинен мати здоровий глузд", - сказав Мірошниченко.

Нагадаємо, на 20 жовтня в Раді призначили позачергове пленарне засідання для внесення змін в закон про вибори.

При цьому в 10:00 там зареєструвалося всього 223 нардепа при мінімально необхідних для прийняття рішень 226.