ua en ru

У Донецьку звільнено начальників двох райвідділів міліції, - ДонОДА

Начальники Ленінського і Київського районних відділів Донецького міськуправління ГУ МВС України в Донецькій області відправлені у відставку.

Начальники Ленінського і Київського районних відділів Донецького міськуправління ГУ МВС України в Донецькій області відправлені у відставку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької обласної державної адміністрації.

Згідно з повідомленням, звільнення відбулися у зв'язку з неналежним виконанням правоохоронцями обов'язків по охороні правопорядку під час мітингу на підтримку єдності України, що пройшов вчора в Донецьку.

"Жителі Донецької області стурбовані недостатніми зусиллями міліції по охороні громадського порядку. Вчора під час мирної акції на підтримку єдності України міліціонери допустили масове побиття людей. Це неприйнятно. Я клопотав про відсторонення від роботи осіб, які допустили це", - заявив голова ДонОДА Сергій Тарута.

Нагадаємо, що 28 квітня в результаті атак проросійських активістів на демонстрантів в Донецьку за допомогою до медиків з травмами середньої тяжкості звернулися 13 осіб.