ua en ru

Україна з 20 по 22 січня візьме участь у засіданнях військового комітету НАТО, - Генштаб

Українська делегація з 20 по 22 січня у Брюсселі візьме участь у засіданнях військового комітету НАТО. Про це в ході брифінгу заявив виконуючий обов'язки спікера Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов, передає кореспондент РБК-Україна.

"З 20 по 22 січня в Брюсселі українська військова делегація на чолі з начальником Генерального штабу, головнокомандувачем ЗСУ, генерал-полковником Віктором Муженко візьме участь у засіданнях військового комітету НАТО на рівні начальників Генеральних штабів у форматі країн-контриб'юторів міжнародної тренувально-дорадчої місії НАТО в Афганістані "Рішуча підтримка" та військового комітету "Україна - НАТО", - повідомив Селезньов.

За його словами, учасники засідання ознайомляться з планами реформування ЗСУ та поточною ситуацією в країні і біля її кордонів. Також сторони обговорять перспективи військової співпраці у форматі "Україна - НАТО".

Нагадаємо, новим головою військового комітету Євросоюзу призначений начальник Генерального штабу національної оборони Греції Михайло Костаракос.