ua en ru

Турчинов висловив сумнів, що Рада сьогодні зможе працювати

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов висловив сумнів, що парламент сьогодні зможе ухвалювати закони.

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов висловив сумнів, що парламент сьогодні зможе ухвалювати закони. Про це він заявив сьогодні на пленарному засіданні, передає кореспондент РБК-Україна.

"У мене є сумніви, що парламент сьогодні здатний виконати свої обов'язки перед народом. Вся сьогоднішня явка буде опублікована в "Голосі України". Будуть надруковані імена всіх депутатів, буде донесена інформація в регіони про тих депутатів, хто піклується про долю країни, хто виконує свої обов'язки перед виборцями, а хто ні", - заявив Турчинов.

Нагадаємо, сьогодні після відкриття позачергового засідання Ради голова Верховної Ради України Олександр Турчинов закликав голів фракцій забезпечити явку депутатів до сесійної зали парламенту і оголосив перерву на 30 хвилин - до 10:45 в зв'язку з відсутністю в залі мінімально необхідної кількості депутатів для прийняття рішень.

Сьогодні під час відкриття позачергового засідання Ради у сесійній залі зареєструвалося всього 223 нардепа, що не дозволяє парламенту приймати рішення.