ua en ru

ЦВК визнала безпідставними обвинувачення Новинського у агітації на кораблі ВМС

Центральна виборча комісія (ЦВК) визнала безпідставними обвинувачення бізнесмена, кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №224 Вадима Новинського у проведенні зустрічі з виборцями на кораблі управління Військово-Морських Сил (ВМС) Збройних Сил України (ЗСУ) "Славутич". Таке рішення було прийняте на засіданні ЦВК, передає прес-служба комісії.

"Комісія розглянула скаргу кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 224 Білоцерковця Д.О. разом з доданими до неї матеріалами щодо визнання дій кандидата у народні депутати України в цьому ж окрузі Новинського В.В. такими, що не відповідають вимогам Закону України "Про вибори народних депутатів України", та оголошення йому попередження", - йдеться в повідомленні.

Згідно зверненню, Білоцерковець обґрунтовував тим, що 14 червня 2013 р. приблизно з 10:00 до 11:30 Новинський провів зустріч з виборцями на кораблі.

"Після відповідного обговорення ЦВК дійшла висновку, що вимоги скарги Білоцерковця є безпідставними, необґрунтованими, не відповідають фактичним обставинам та не ґрунтуються на законі, а відтак, своєю постановою відмовила у її задоволенні", - заявляє ЦВК.

Нагадаємо, раніше ЦВК зареєструвала 23 кандидатів у нардепи на перевиборах в Севастополі.