ua en ru

Царьов вирішив забезпечити адвокатів бійцям "Беркута"

Народний депутат від Партії регіонів і кандидат у Президенти України Олег Царьов вирішив забезпечити адвокатів бійцям спецпідрозділу "Беркут".

Народний депутат від Партії регіонів і кандидат у Президенти України Олег Царьов вирішив забезпечити адвокатів бійцям спецпідрозділу "Беркут". Про це він заявив РБК-Україна.

Так, на питання, як Він ставиться до того процесу, який зараз йде над бійцями "Беркута", він зазначив: "Я приймаю їх сторону, вони мене знають багато. Я їх знаю. У нас є взаємна довіра і, на жаль, їм ніхто зараз не простягнув руку. Я сьогодні своїх юристів, які повинні були займатися ЦВК, відправив туди, щоб вони брали участь у процесі. І будуть брати участь, супроводжувати весь процес".

"За тими даними, які у мене є, вся справа шита білими нитками. В тому числі і чинна влада сподівалася на те, що просто не буде нормальної захисту. Ми цього не допустимо. Ми надамо дуже хороших адвокатів, і про всі нестиковки ми будемо повідомляти публічно. На щастя, можливості майданчика кандидата в Президенти України дозволяють про це все говорити", - заявив Царьов.