ua en ru

Рада парламентської коаліції 26 лютого розгляне бюджетні проекти, необхідні для МВФ

Рада парламентської коаліції завтра, 26 лютого 2015 р., розгляне бюджетоутворюючі законопроекти, необхідні для виділення траншу Міжнародного валютного фонду (МВФ). Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради України.

"Сьогодні відбулася нарада у Президента України Петра Порошенка щодо заходів по стабілізації ситуації на валютному ринку.... Учасники наради, зокрема, обговорили порядок і графік розгляду бюджетних законопроектів, які необхідні для позитивного рішення про надання кредиту Міжнародним валютним фондом. Планується, що у четвер, 26 лютого, ці законопроекти обговорить рада парламентської коаліції, а у вівторок парламент розгляне ці законопроекти на пленарному засіданні", - йдеться в повідомленні.

Гройсман також доручив комітетам парламенту прискорити розгляд відповідних законопроектів та наголосив на необхідності тісної співпраці уряду з народними депутатами.

Відзначається, що в нараді взяли участь голова Верховної Ради України Володимир Гройсман, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, голова Національного банку України Валерія Гонтарєва, секретар РНБО Олександр Турчинов.

Нагадаємо, сьогодні Яценюк терміново залишив засідання Кабміну і відправився до Порошенко обговорити дії Гонтарєвої.