ua en ru

Наступна акція "Вставай, Україно!" відбудеться в Миколаєві, - Яценюк

Наступний мітинг у рамках опозиційної акції "Вставай, Україно!" відбудеться в Миколаєві. Про це в сьогодні заявив журналістам в Хмельницькому голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, повідомила прес-служба ВО "Батьківщини".

"І ми їздимо по Україні. Минулого разу ми були в Донецьку, сьогодні ми в Хмельницькому. Наступна наша поїздка буде в Миколаєві", - повідомив Яценюк.

Голова фракції "Батьківщина" зазначив, що опозиція вимагає призначення виборів у п'яти "проблемних" округах, один із яких знаходиться в Миколаєві. А для цього, підкреслив він, що необхідна єдність як української опозиції, так і українського народу, тому опозиція продовжуватиме акцію: "У тому числі ми поїдемо і по менших містах, будемо добиратись до кожного села, до кожного району для того, щоб люди відчули, що ми хочемо зробити, як ми хочемо це зробити і що це ми хочемо зробити разом із народом України".

Крім того, за словами Яценюка, опозиція вимагає, щоб Верховна Рада прийняла відповідні закони, в тому числі й законодавство про вибори, а також вимагає присутності Президента України Віктора Януковича в стінах парламенту.

На даний момент на площі біля Хмельницької облдержадміністрації триває мітинг у рамках загальнонаціональної акції "Вставай, Україно!", в якому приймають участь від 1 до 5 тис. людей.

Читайте також: У Хмельницьку на опозиційну акцію "Вставай, Україно!" зібралося близько 1 тис. громадян