ua en ru

Рада в п'ятницю буде працювати в комітетах

Народні депутати підтримали пропозицію голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана про внесення змін у календарний план, згідно з яким в п'ятницю, 26 грудня 2014 р., народні депутати будуть працювати в комітетах, замість пленарного засідання. За відповідне рішення проголосували 228 нардепи з 226 мінімально необхідних, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я вношу пропозицію народним депутатам працювати в п'ятницю в комітетах. А також рішення про внесення депутатами своїх пропозицій і правок у комітети до 13-00 суботи, щоб в неділю працювати в пленарному режимі... Тобто, завтра в п'ятницю ми работаем в комітетах. Я доручаю апарату Ради внести відповідні зміни в порядок нашої роботи, враховуючи прийняття нам рішення", - заявив Гройсман.

Що стосується роботи в суботу, то, за словами Гройсмана, в цьому напрямку продовжиться робота з народними депутатами і, можливо, буде прийнято окреме рішення.

"Проведемо консультації з народними депутатами", - зазначив спікер.

Нагадаємо, сьогодні нардепи Верховна Рада відмовилася проводити пленарне засідання в суботу, 27 грудня 2014 р.

Зазначимо також, що в п'ятницю, 26 грудня на засідання Верховної Ради повинна була прийти глава Національного банку України Валерія Гонтарева.