ua en ru

Прокуратура Запорізької обл. завершила досудове слідство у справі щодо чиновників Мелітопольської міськради

Прокуратура Запорізької області сьогодні, 24 квітня 2013 р., завершила досудове слідство у кримінальному провадженні відносно мелітопольського міського голови, двох його заступників, начальника одного із секторів виконавчого комітету Мелітопольської міської ради і одного із комунальних підприємств м. Мелітополя щодо вчинення ними у складі організованої злочинної групи низки кримінальних правопорушень. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.

"Обвинувальний акт та реєстр матеріалів досудового розслідування направлені до Мелітопольського міськрайонного суду", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, членам злочинної групи оголошено про підозру в отриманні грошових коштів в якості хабарів на суму понад 1,5 млн грн шляхом перевищення службового становища від керівників підприємств, які здійснюють пасажирські перевезення в м. Мелітополі, легалізації грошових коштів, отриманих незаконних шляхом, та службовому підробленні (ч.3 ст.209, ч.1 ст.365, ч.1 ст.366, ч.4 ст.368 КК України).

Читайте також: УБОЗ в Запорізькій обл. встановив ще три факти незаконної діяльності посадовців Мелітопольської міськради