ua en ru

Президент попередив, що може підписати указ про дострокові вибори ВР, - нардеп ПР

Президент України Віктор Янукович на зустрічі з депутатами фракції ПР сказав, що є багато звернень до нього про оголошення дострокових парламентських виборів.

Президент України Віктор Янукович на зустрічі з депутатами фракції Партії регіонів (ПР) сказав, що є багато звернень до нього про оголошення дострокових парламентських виборів. Про це після зустрічі з Президентом в кінозалі Верховної Ради (ВР) заявив нардеп від ПР Володимир Олійник, передає кореспондент РБК-Україна.

"І у випадку, якщо ситуація не буде вирішена, Президент сказав, що буде змушений підписати такий указ. Це не залякування", - зазначив депутат.

Також Олійник повідомив, що на засіданні фракції президент нагадав: "є конкретний план дій, є узгоджений проект закону про амністію, який передбачає звільнення адміністративних установ.

"Президент запитав: "чи ми Хочемо війни і подальшої ескалації, тоді ці будівлі і далі будуть захоплені..." Сьогодні ми все узгодили, але опозиція несподівано прийшла і заявила, що у неї є свій план, що у неї є голоси для ухвалення свого закону, який не передбачає звільнення адміністративних установ", - підсумував Олійник.

Крім того, нардеп від "Батьківщини" Леся Оробець написала у своєму Facebook: "... (члени ПР) пишуть смски, що (Янукович) грозиться розігнати Раду, не підпише відміну законів 16 січня і "рука не дрогне".

Оробець також написала, "кажуть, було 52 безіменних регіонала, що проголосували на своїй фракції підтримати наш законопроект про безумовну амністію. Тому й приїхав Янукович".