ua en ru

Порядок біля Київради завтра будуть забезпечувати 800 працівників міліції

Порядок біля Київради завтра будуть забезпечувати 800 працівників міліції та військовослужбовців ВВ МВС України. Про це повідомляє прес-служба МВС.

В приміщенні КМДА завтра, 13 листопада 2013 р., відбудеться чергове пленарне засідання міської ради. Водночас, біля будівлі КМДА одна з політичних сил планує провести мітинг за участю понад 1,5 тис. громадян. Про це напередодні організаторами заходу були подані відповідні заявки.

Столична міліція звертається до організаторів та учасників заходів з проханням дотримуватися встановленого законом порядку проведення мітингів і демонстрацій, не порушувати громадський порядок, не провокувати конфліктних ситуацій і не підбурювати громадян до незаконних дій.

Правоохоронці попереджають, що за скоєння протиправних дій винні особи будуть нести передбачену законодавством адміністративну та кримінальну відповідальність.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що будівлю Київради вже зараз обнесено сірим металевим парканом, який зазвичай з'являється перед засіданням Київради. З боків будівлі стоять автобуси з міліцією. Міліцейські патрулі та легкові машини розташувалися на тротуарі біля будівлі Київради.