ua en ru

Порошенко вніс Білоуса та Зеркаль до переліку посадовців - експертів з питань таємниць

Президент України Петро Порошенко вніс до переліку посадовців, на яких покладається виконання функцій експерта з питань таємниць, голову Державної фіскальної служби України Ігоря Білоуса та заступника міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олену Зеркаль. Про це йдеться в указі Президента України № 99/2015 від 20 лютого 2015 р.

Так, Порошенко додав до переліку посадових осіб, на яких покладається виконання функцій державного експерта з питань таємниць, заступника міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олену Зеркаль, натомість вивівши в цього переліку спеціального представника України з питань Близького Сходу та Африки.

Також Президент включив до цього переліку голову Державної фіскальної служби України Ігоря Білоуса та начальник головного оперативного управління ДФС.

У той же час Порошенко виключив з даного переліку розділ "Міністерство доходів і зборів України".

Відповідні зміни Порошенко вніс до переліку посадових осіб, на яких покладається виконання функцій державного експерта з питань таємниць, затвердженого указом Президента України № 987 від 1 грудня 2009 р.

Цей указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, Порошенко пропонує Раді дозволити Кабміну визначати перелік інформації для широкого оприлюднення.