ua en ru

Порошенко Лукашенко запропонував провести зустріч групи щодо мирного врегулювання конфлікту на сході України в Мінську 31 липня

Президент України Петро Порошенко звернувся до Президента Білорусі Олександра Лукашенка з проханням посприяти у проведенні тристоронньої зустрічі контактної групи з мирного врегулювання конфлікту на сході України в Мінську 31 липня 2014 р.

Президент України Петро Порошенко звернувся до Президента Білорусі Олександра Лукашенка з проханням посприяти у проведенні тристоронньої зустрічі контактної групи з мирного врегулювання конфлікту на сході України в Мінську 31 липня 2014 р. Про це Порошенко повідомив в ході зустрічі з дружинами і матерями українських військовослужбовців, передає прес-служба Президента.

У своєму повідомленні Порошенко зазначив, що робота групи відбудеться "за участю другого президента України Леоніда Кучми, посла Росії (в Україні - ред.) Михайла Зурабова і представника ОБСЄ".

За словами Президента, пропонується винести на обговорення контактної групи 2 питання: про звільнення всіх заручників, які залишаються у бойовиків, і про забезпечення допуску міжнародних експертів на місце падіння літака "Малайзійських авіаліній".