ua en ru

Порошенко призначив Назаренка головою Держприкордонслужби

Порошенко призначив Назаренка головою Держприкордонслужби
Президент України Петро Порошенко заявив, що призначив головою Державної прикордонної служби генерал-лейтенанта Віктора Назаренка, який до цього займав посаду першого заступника голови служби

Президент України Петро Порошенко заявив, що призначив головою Державної прикордонної служби генерал-лейтенанта Віктора Назаренка, який до цього займав посаду першого заступника голови служби. Про це повідомила прес-служба глави держави.

Згідно з повідомленням, у Одесі під час наради з питань боротьби з корупцією на митниці та контрабандою Порошенко висловив сподівання, що Назаренко на посаді голови Держприкордонслужби поліпшить роботу служби з виконання надважливих завдань, перш за все - забезпечить реалізацію заходів щодо посилення безпеки українських кордонів.

Президент підкреслив, що новий голова Державної прикордонної служби є професіоналом.

"Маю надію, що ваші нагороди, ваше афганське минуле і ваша діяльність у зоні АТО дадуть вам достатньо моральних підстав для того, щоб ми припинили участь прикордонників у корупційних схемах", - відзначив Порошенко.

Віктора Назаренка було призначено на посаду першого заступника голови Держприкордонслужби на початку жовтня 2014 р.

Нагадаємо, 6 жовтня 2014 р. Президент України Петро Порошенко звільнив Миколу Литвина з посади голови Державної прикордонної служби України.