ua en ru

У Мілані почалася багатостороння зустріч за участю Порошенко і Путіна

У Мілані (Італія) в рамках саміту АСЕМ почалася зустріч за участю Президента України Петра Порошенка і Президента Росії Володимира Путіна.

У Мілані (Італія) в рамках саміту АСЕМ почалася зустріч за участю Президента України Петра Порошенка і Президента Росії Володимира Путіна. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Адміністрації Президента України в Twitter.

"В Мілані почалася зустріч Порошенка, Меркель, Олланда, Кемерона, Ренці, Путіна, Ромпея і Баррозу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на 17 жовтня у Порошенка була запланована зустріч у багатосторонньому форматі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, Президентом Франції Франсуа Олландом, головою Ради міністрів Італії Маттео Ренці, Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним, Президентом Європейської Ради Германом Ван Ромпеєм і Президентом Європейської Комісії Жозе-Мануелем Баррозу.

Також Порошенко 17 жовтня проведе двосторонні зустрічі з прем'єр-міністром Польщі Евою Копач, прем'єр-міністром Швеції Стефаном Льовен і прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе.