ua en ru

Міністр інфраструктури Пивоварський прийняв справи від Бурбака

Міністр інфраструктури Пивоварський прийняв справи від Бурбака
Новопризначений міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський прийняв справи від Максима Бурбака, який очолював відомство з 27 лютого 2014 р.

Новопризначений міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський прийняв справи від Максима Бурбака, який очолював відомство з 27 лютого 2014 р. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

Пивоварського також було представлено колективу відомства.

"Для мене міністерство - це холдингова, тобто управлінська структура. У неї входить ряд державних підприємств, у яких є потенціал стати дійсно публічними, такими де можна розвивати державно-приватне партнерство, в яких є гігантський потенціал покращити операційні показники і стати прибутковими", - зазначив міністр, додавши, що подальша політика відомства буде базуватися виключно на коаліційній угоді та дорожньої карти, яка ним передбачена.

Пивоварський підкреслив, що абсолютно всі державні підприємства, які підпорядковуються Мінінфраструктури - це публічна сфера фінансів, підлягає аудиту.

Крім того, міністр повідомив, що має карт-бланш на кадрові рішення й право вето на будь-які кадрові рекомендації, втім ніяких кардинальних або різких змін поки що не буде.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада призначила новий склад Кабінету міністрів, в якому Пивоварський зайняв посаду міністра інфраструктури.