ua en ru

Кабмін завтра розгляне питання будівництва кільцевої дороги навколо столиці на ділянці Київ-Бориспіль

Кабінет міністрів України завтра на своєму засіданні 11 липня розгляне питання будівництва кільцевої дороги навколо столиці на ділянці Київ-Бориспіль.

Кабінет міністрів України завтра на своєму засіданні 11 липня розгляне питання будівництва кільцевої дороги навколо столиці на ділянці Київ-Бориспіль. Про це йдеться в порядку денному уряду на завтра.

Крім того, завтра буде розглянуто питання проведення розрахунку плати за користування експлуатаційної готовності доріг, побудованих на умовах концесії та про затвердження фінансового плану державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" на 2013 рік.

Планується затвердити державну цільову економічну програму розвитку автомобільних доріг загального користування на 2013-2018 роки і схвалити техніко-економічного обгрунтування "Будівництво мостового переходу через річку Південний Буг у місті Миколаєві, Миколаївська область".

А також затвердити план заходів з реалізації Концепції боротьби з тероризмом, технічний регламент безпеки іграшок та угоду між Кабінетом міністрів України та Урядом Республіки Панама про скасування віз.

Під час засідання уряду заплановано проведення брифінгів за участю міністра освіти і науки Дмитра Табачника, першого заступника Голови Державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Олександра Потемкова.